dijous, 12 d’agost del 2010

Polònia I

Noies, nois, Adolf Hitler,
estic a Polònia. Sí sí... m'he agafat una setmaneta per disfrutar-les a terres de l'est. Volia anar a Ucraïna, després Hongria, però la pasta és la que mana, i gràcies a un senyor que es deu dir Ryan, sóc a Polònia (per cert, "en aquest" senyor se l'hi ha de fer una monolit!!!).
1- Avió. Puntualitat. Vol de puta mare (mirant Kill Bill al portàtil... només tinc paraules d'elogi! quina gran pel·lícula va fer el grandíssim fill de puta d'en Tarantino!). L'avió aterra abans del compte i sense sutracs. Us preguntareu i què? i jo us responc, "Com que i què?!?!??!", doncs que els putus desgraciats que em rodejaven van aplaudir: NO HO SUPORTO!!!!! Amb una Kalaixnikov (que com el seu nom indica, deu ser un calaix en rus) els hagués petat el cervell. Perquè aplaudiu? Si ens estampem, algú tindrà collons de xiular? increpar el "xòfer"? treure mocadors? treure pancartes? cantar a l'unisó algun lema? a que no? doncs ja està home!! per favor!!!!

2. Hotel amb wifi. Arribem, després de firmar una merda de paperassa pugem i m'intento conectar. No puc. "Ui, és que només "se pot" al hall...". Perquè no us n'aneu a prendre pel cul?

3. Fira de productes nacionals (like beure i menjar...). Patapam! topem amb una parada d'ostres: "Són fresques". Fresques, de què? a Pozen no hi ha mar... què cony han de ser fresques? a Vielha tenen almeja fresca?

4. Casino; ruleta russa; són italians; són milanesos; són gitanos; ara ja deuen ser morts.

5. M'encanta, em sembla que m'hi quedo!





p.d.: d'aquests fills de puta, n'hi ha un que és italià; o milanès; o gitano; o mort.

1 comentari:

  1. Doncs pinta bé el viatget no? La putada és que no crec que t'hi deixin quedar, tenen por que els desvirguis totes les verges!!!!

    ResponElimina